SK Rakovník STARŠÍ DOROST 2014/2015

Memoriál M.Krause

04.02.2010 12:18

V sobotu 24.1.2010 absolvovali  kluci halový turnaj pořádaný TJ TZ Rakovník. Do tohoto turnaje jsme přihlásili dva týmy. V týmu „A“ byli zařazeni Pešek, Rohla, Spal, Faigl, Gregor, Polák, Vydra a M. Bradáč. V týmu „B“ pak Šedivý, R. Lev, D.Lev, Hovorka, Kovacz, Pilo, P. Bradáč, Nejdl, Čech a Cibulka. Bohužel těsně před začátkem turnaje se ze zdravotních důvodů omluvili Šedivý a Kovacz což výrazně poznamenalo sílu našeho „béčka“.  Tímto nastal mimo jiné i problém s obsazením postu golmana, kde nakonec zaskakoval Viktor Pilo.

Hned v prvním zápase turnaje si v pěkném zápase poradilo áčko s poměrně solidně hrajícím týmem z Čisté 3:0. Béčko pak podlehlo v derby Tatranu 1:4. V dalším zápase áčko v pohodě přehrálo Kročehlavy 4:0,  béčko prohrálo s týmem Slavoj Podolí 1:3. V posledním zápase v základní skupině v přímém souboji s doposud také suverénním týmem z Krásného Dvora remizoval A tým 0:0. Tento zápas i přes bezbrankový výsledek byl zřejmě nejkvalitnějším utkáním celého turnaje. Nás může mrzet  množství nevyužitých šancí, na druhé straně i soupeř měl několik velmi slibných příležitostí. Remíza však posunula díky lepšímu skóre do finálové skupiny z prvního místa právě tým z Krásného Dvora.  Béčko v posledním zápase ve skupině odehrálo svůj nejvydařenější zápas a porazilo Mutějovice  3:1.

Vývoj v základních skupinách určil semifinalisty a to TJ Krásný Dvůr – Slavoj Podolí a SKR A – Tatran.

Béčko ve skupině o 5.-8. místo bohužel prohrálo oba své zápasy o umístění a to s týmem Kročehlav 0:5 a s Mutějovicemi  1:2, což znamenalo poslední - tedy osmé místo v turnaji.

Doposud neporažené áčko, které také ještě neokusilo co znamená dostat branku, v semifinálovém derby s Tatranem připravilo nejen nám a fanouškům, ale doufám, že také sobě nepříjemné překvapení, když v nepěkném zápase prohrálo 0:1.  V tomto zápase jsme si nedokázali vytvořit jedinou šanci, naše hra byla nesourodá, bez náznaku kombinace či pokusu o ní. Kluci pak zřejmě také nezvládli utkání po psychické stránce. Tato porážka v podstatě pokazila doposud pěkný dojem, který jsme z turnaje měli a v konečném hodnocení jsme turnaj zhodnotili jako neúspěšný.Jediná obdržená branka v dosavadním průběhu turnaje znamenala konec finálovým ambicím.

V utkání o konečné třetí místo jsme nastoupili proti Slavoji Podolí a kluci se alespoň ze začátku snažili napravit předchozí neúspěch. Poměrně rychle jsme šli do vedení 2:0, ale bojující soupeř vyrovnal na konečných 2:2. O konečném umístění tedy rozhodovaly pokutové kopy, na které trenér určil Rohlu, Faigla a golmana Peška. Jelikož Michal a Péťa  penalty s přehledem proměnili a Péša obě chytil nebylo třeba, aby náš golman musel ukázat i své střelecké „umění“. Takže konečné třetí místo -  tedy alespoň slabá náplast na naše zklamání.

Samozřejmě jsme s trenérem výkon a přístup jednotlivých hráčů  konzultovali a hodnotili, také po utkání v šatně zaznělo spoustu věcí , které však zůstanou pouze mezi námi a jen s trenérem doufáme, že  si zejména někteří vzali to co zaznělo k srdci. Zejména výkony některých členů  „B“ týmu neodpovídali hráčům, kteří jsou členy budoucího divizního týmu.

Výsledky našich týmů :

SKRB – Tatran                       1:4       (D.Lev)

SKRB – Podolí                       1:3       (Hovorka)

SKRB – Mutějovice    3:1       (2xCibulka, P.Bradáč)

SKRB – Kročehlavy    0:5

SKRB – Mutějovice    1:2       (R.Lev)

 

SKRA – Čistá             3:0       (2xRohla, Spal)

SKRA – Kročehlavy   4:0       (3xFaigl, Polák)

SKRA – Krásný Dvůr 0:0

SKRA – Tatran                       0:1

SKRA – Podolí                       2:2       4:2p     (Rohla, Faigl)   penalty Rohla, Faigl

Bianka Joglová © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode