SK Rakovník STARŠÍ DOROST 2014/2015

Góly padaly do sítě jedna radost

27.07.2010 18:00

23.7.2010    Ervěnice – SK Rakovník 0:11 (0:4, 0:4, 0:3)

První přivítání s míčem a s protihráči v přípravě zažili divizní starší žáci v pátek dopoledne, když byli pozváni k Žihli na umělou trávu, kde sehráli přípravné utkání s Ervěnicemi, účastníky krajské I. A třídy. Výsledek hovoří za vše. Soupeř o dvě kategorie níže byl opravdu slabší. Rakovničtí vstoupili do zápasu s chutí a s převahou. Byli všude první, pracovali v pohybu a agresivně. Zejména střední část jejich sestavy pracovala pro tým a nabízela se. Z toho také plynuly rakovnické šance i góly. Ervěnice se za celý zápas nedostaly k vážnějšímu ohrožení Peškovy branky, protože jeho obrana pracovala rychle a ihned soupeři míč odebírala. První branka padla ve druhé minutě po střele z vápna, kterou vyslal Spal – 0:1. Pak si gólové hody rozdělili tito fotbalisté: Kýzl čtyřikrát, Cibulka dvakrát, Spal ještě jednou a po gólu se trefili Vydra, Pešek (z pokutového kopu) a Rohla, který utřel svoji střelu z pětadvaceti metrů do šibenice.

Hodnocení trenéra: „Jsem spokojený s výkonem i přístupem. Dokázali jsme držet vysoké tempo a nasazení po celý zápas, což jsem klukům říkal už před utkáním a oni to splnili. Soupeř byl sice na nižší úrovni, ale my jsme jeho hře nepodlehli a kluci si, myslím, pěkně zahráli, snad jim to vydrží.“

SK Rakovník: Pešek – Rohla, Gregor, Nejdl, Hovorka – Spal, Vydra, Bradáč M., Jurgovski – Kýzl, Cibulka. Hokejově střídali: Lev R., Lev D., Polák, Čech. Trenér Jan Janota.

Bianka Joglová © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode