SK Rakovník STARŠÍ DOROST 2014/2015

Přípravná trojice

08.08.2011 13:05

7. srpna: Bylo odehráno třetí přípravné utkání na 2.hřišti v areálu SK Rakovník proti již také tradičnímu soupeři - Český Lev Union Beroun ml. dorost. Zápas byl hrán ve vysokém tempu 2 x 40min na připraveném, ale promoklém terénu. Hra byla opět velmi dobře odehrána směrem dozadu a i přes celkem vysoké vítězství zůstalo ještě mnoho ofenzivních akcí nevyužito. Velká škoda. Na tom je potřeba zapracovat a vylepšit. Celkově lze říci, že soupeř kluky určitě prověřil a opět jsme si dokázali, že když budeme hrát svou hru, můžeme být velmi nebezpeční. Ale vše je to o poctivém přístupu a nasazení v rámci celého kolektivu. SKR - Beroun 5:1 (2:0). Branky: Huttr 2, Šedivý, Spal (PK), Pešek.

4. srpna: Druhé přátelské utkání bylo sehráno v tréninkovém centru v Roudnici nad Labem proti mladšímu dorostu Ústí nad Labem, které bude v nadcházející sezoně nastupovat v nejvyšší dorostenecké soutěži - České lize dorostu. Průběh zápasu byl v podstatě jednoznačný, hrálo se 3 x 25min a výsledek odpovídá dění na hřišti. Vítězství 4:0. Čtyřikrát se trefil Dominik Žďánský, který tak velmi pěkně oslavil svůj svátek. Vše nejlepší:) Je však stále na čem pracovat a rozhodně by tento výsledek neměl znamenat výlet někam do nebes, ale spíše naopak, stále pracovat a zdokonalovat to, co nám přináší naše hra. Fotky ze zápasu budou brzy v sekci fotogalerie.

 

První přátelské utkání bylo sehráno jako již tradičně s mladíčky z SK Slavia Praha, kteří zde každoročně absolvují kondičně herní soustředění. A preferují přátelská utkání se staršími ročníky ( a zřejmě to má své opodstatnění, jelikož v loňském ročníku vyhráli svou skupinu divize mladších žáků, když oni jako roč.99 suveréně poráželi ročníky 98 a soutěží prošli pouze s 1 prohrou a 1 remízou ). Naše měření sil má opravdu jen splnit funkci modelového utkání a nelze z něho dělat závěry, protože váhově/výškově se nelze porovnávat. Branky v tomto utkání zaznamel: Cibulka a Huttr 3, Ryšlavý 2, Šedivý, Kýzl, Spal, Duchek, Žďánský.

Bianka Joglová © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode