SK Rakovník STARŠÍ DOROST 2014/2015

Královák podruhé

25.01.2011 15:25

 

S velkým odhodláním odjeli divizní starší žáci SK Rakovník na halový turnaj dle upravených futsalových pravidel do Králova Dvora. Tam se konal o víkendu tento turnaj již podruhé a právě díky prvnímu výletu, ze kterého si Rakovník přivezl pouze druhé místo, měl tentokrát cíl mnohem vyšší. I když to nebylo lehké a ČLU Beroun byl SKR nejlepším a velmi vyrovnaným soupeřem, nakonec si žáci sen splnili a domů se vraceli spokojeni. Šest týmů se utkalo každý s každým jednou 14 minut. Nejslabším celkem byl již od začátku a také podle dojmů z minulého turnaje domácí Králův Dvůr, ten nakonec nezískal ani bod. Naopak další zástupce tohoto kraje – ČLU Beroun, hrající divizi sk. A přijel jistě pro obhájení zlata, v tom mu ale byli největšími konkurenti divizní Rakovničáci.

Rakovník – Jesenice 5:0

Vstup do zápasu byl rychlý, po kombinaci Nesládka s Kacafírkem se druhý jmenovaný vyznamenal. Druhou branku přidal opět Kacafírek a už to jelo. Rohla rozehrál roh na Nesládka a bylo to 3:0, pak trefil Kýzl prostor zadní tyče parádně patičkou. Poslední gól přidal Cibulka.

Rakovník – Hořovicko 3:1

Zápas začal pěknou křižnou nahrávkou přes celou halu od Rohly na Spala a gólem. Hořovicko vyrovnalo v trestňáku umístěnou střelou k tyči. Pak už skórovali jen rakovničtí – Bohatý a Kacafírek.

Rakovník – Sedlčany 3:0

Utkání s divizním týmem bylo pro Rakovník ale jednoduché. Kacafírek předvedl něco ze své technické skříňky a připravil Rohlovi – 1:0. Chvíli na to se do míče bombou opřel Šedivý a bylo to 2:0. Třetí gól zaznamenal po pilném napadání brankáře Spal.

Rakovník – Králův Dvůr 7:0

Zápas otevřel z otočky Bohatý a nepěknou hru přerušily až další branky Kacafírka, Rohly a Bohatého. Pátý gól přidal Kýzl po akci s Kovaczem, u šestého gólu Vydry měl asistenci brankář Pešek a tečku udělal Rohla – 7:0.

Rakovník – Beroun 3:2

Moc pěný zápas zvedal z tribuny fanoušky Berouna i těch pár vlaštovek z Rakovníka. Do vedení šel Beroun, když po autu zůstal před Peškem volný Štrougal – 0:1. Pak rozehrával Kacafírek rohový kop a Rohla dotlačil míč do branky – 1:1. Dlouho to ale nebylo protože přišla opět chyba, když Rakovník zaspal při bránění a Beroun šel opět do vedení. Ke srovnání musel hráčům dopomoci gólman Pešek, který se předtím ukázal třemi parádními zákroky. Po autu zkusil vypálit dělovku na berounského strážce, a ten s problémy vyrazil přesně na Gregora, který pohodlně zakončil a dal Rakovníku znovu naději. Dvě minuty před koncem si na rozehraný rohový kop seběhl zase Pešek, udělal kličku protihráči a bodlem prostřelil berounský masiv na zadní tyč. Tento výsledek si SKR už pohlídal.

Při udělování cen se radostí začervenal Tomáše Pešek, který vyhrál cenu nejlepšího brankáře a o nejlepšího střelce se postaral Jan Lorenc z Berouna.

Střelci: Kacafírek 4, Rohla 4, Bohatý 3, Spal 2, Kýzl 2, Nesládek, Cibulka, Šedivý, Vydra, Gregor, Pešek.

Asistence: Kacafírek 4, Nesládek 3, Rohla 2, Vydra 2, Pešek 2, Kýzl, Spal, Kovacz.

Když budeme počítat, že za branku má hráč body dva a za asistenci jeden, plyne z toho tato produktivita: 

 

Kacafírek          12 kanadských bodů

Rohla                10 kanadských bodů

Bohatý                6 kanadských bodů

Spal                    5 kanadských bodů

Kýzl                    5 kanadských bodů

Nesládek             5 kanadských bodů

Vydra                  4 kanadských bodů

Pešek                  4 kanadských bodů

Cibulka               2 kanadských bodů

Šedivý                 2 kanadských bodů

Gregor                2 kanadských bodů

Kovacz                1 kanadských bodů

 


Bianka Joglová © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode